Leden Login
Naam 
 
Paswoord 
    Herinner mij herken mij  
 

Onderwerp: lotegnoten groep voor ouders van kinder met incontinentie

Pagina 1 van 1  sorted by
Anoniem
Posts:
Datum:

lotegnoten groep voor ouders van kinder met incontinentie

Permalink   
 
Gisteren heeft een vrouw een groep op Facebook opgericht voor ouders van incontinente kinderen, kinderen die echt incontinent zijn. Het gaat voor alle duidelijkheid niet over kinderen die wat later zindelijk worden. Zij heeft het heel internet afgezocht naar lotgenotengroepen, werd niet toegelaten omdat ze op een forum voor volwassenen terecht kwam, ze kwam op groep voor bedplassers (wat inderdaad ook nog wel iets anders is dan echt incontinentie), ze kwam ook in groepen over luiers en zelfs in die van adult baby's.

Ten einde raad maakte ze dan maar zelf een groep, een lotgenoten-groep voor ouders van incontinente kinderen en tieners (ouders van echt oudere bedplassers mag ook). Van daaruit ontstaat nu ook het idee om een aparte groep voor de kinderen zelf op te richten, maar dat zijn nog wilde ideeŽn, omdat we ons kunnen voorstellen dat die ook wel baat hebben bij lotgenoten en tsja, ze toelaten in onze groep: misschien willen ze hun hart wel eens luchten over hoe mama of papa er mee omgaat en dat is vrij moeilijk als die dan ook lid is bv. We zijn nog in opstartmodus, er is ook een fysiotherapeute lid die werkt met incontinente kinderen, dus er is zelfs professioneel advies indien nodig.

Voorlopig via Facebook, al willen we opzoekbaar blijven maar werd door de oprichtster in kwestie ook al gezegd dat een ander medium misschien beter is. Bij Facebook heb je besloten of geheim. Geheim vindt niemand terug, wat jammer zou zijn bij een lotgenotengroep en bij besloten zie je nog wel de leden en onze kinderen vinden het misschien niet zo fijn dat anderen kunnen zien dat wij er lid zijn. Je ziet het, het is allemaal nog in opstartmodus, maar er word al fel over nagedacht.

Nu, mijn dochter is ook zo een meisje. Er is waarschijnlijk een familiaal verband ook, want ja, ik ben ook incontinent en bij mij dochter is het toch opvallend hetzelfde. ZE is geen bedplasser, ze is niet later zindelijk, maar incontinent, omdat er wel vaker een familiaal verband is (zegt de kinderurologe van mijn dochter toch) , leek het mij misschien ook handig het hier even te posten.

De groep vind je hier:
www.facebook.com/groups/1333308030014152/?fref=ts www.facebook.com/groups/1333308030014152/?fref=ts

__________________
Pagina 1 van 1  sorted by
Snelle reactie

Log alsjeblieft in om snelle reacties te plaatsen.Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard