Leden Login
 

Onderwerp: Tena maxi small luiers

Pagina%paginanummer%van%totalepagina%  sorted by
Anoniem
Posts:
Datum:

Tena maxi small luiers

Permalink   
 
hoi ik ben een moeder van een zoon en een dochter en volgende week vrijdag gaan we als gezin zijnde op vakantie naar frankrijk en gaan daar slapen in tenten op een campeercamping. En dit jaar nemen we ook luiers mee voor onze zoon zodat hij ook tenminste een beetje normaal kan slapen dit jaar. als hij in een tent slaapt dan is hij elke nacht nat en dat heeft vorig jaar zijn vakantie minder leuk gemaakt. Het moet eraan gelegen hebben dat het erg afkoelt snachts daar omdat de camping midden in de bergen light en het flink tocht in de tent. Hij heeft daarvoor al drynites maar die hebben vorig jaar flink gefaald wel dat ie wel kon doorslapen bijna alle nachten maar niet met drooghouden van het beddengoed in zijn tent en dan komt hij ook bij me sochtens van we moeten wat zoeken om mijn slaapzak uit te wassen. Al lekken ze maar een heel klein beetje door wat nat is moet schoongemaakt worden. Zodoende een beetje rondgekeken en gezocht voor wat beters en kwam hier wat tips tegen. Wat ik hier vaak tegenkom is de tena maxi small van 123zorgdrogisterij tena luiers Ik ben er aleen niet zoo in thuis in incontinentieluiers ik heb dan ontdekt dat de maat small wel goed is maar de rest wat ze op die sites erbij zetten die luiers verkopen snap ik niks van. Wat we ons nu nog afvragen absorberen ze genoeg ? Het gaat erom dat we wat in huis halen waar hij echt mee doorslaapt en vooral droog blijft. Vorig jaar was zoo lastig voor hem dan zitten we savonds om het kampvuur heen de dag door te nemen met eten en drinken en ik zie dat hij al bezig is met het slapen zometeen. Dat zie ik al aan hem omdat hij halve glazen cola drinkt. Ik zie liever dat hij geniet en er niet aan hoeft te denken. Dus mijn vraag is is de tena maxi small een goede nachtluier of zijn er betere ?

__________________
Member
Status: Offline
Posts: 16
Datum:
Permalink   
 
hallo moeder
ik weet niet hoe oud je zoon is maar ik heb een zoon van 9 die heeft voor de nacht gewoon tena maxi small
en die houd hem echt de hele nacht goed droog savonds na het douchen krijgt hij hem om rond 9 uur en hij komt smorgens rond 10 uur weer uit bed en dan heeft hij goed geslapen hij is droog maar de luier bijna vol
het bevalt mij prima zo en hij heeft er geen probleem mee hoor .

__________________
Corine
Posts:
Datum:
Permalink   
 
Bedankt voor je reactie ik heb ze ook maar meteen besteld omdat we ook niet lang wachten kunnen omdat we vrijdag op vakantie gaan. En ik zie nu ook dat ik mijn naam kan invullen ik was anoniem. Mijn zoon is 12 jaar. Met de overstap van drynites naar wat professionere luiers moet het wel goedkomen met absorptie drynites is het telkens net niet bijvoorbeeld als hij sochtens wakker wordt en denkt dat hij droog is en gaat op de rand van zijn bed zitten dat hij dan juist natte plekken in zijn pyama krijgt. We moeten wel even kijken hoe we dat gaan doen met omdoen ik heb begrepen dat hij het het liefst zelf doet. Maar wat moeilijk maakt is dat we als gezin in tenten slapen (mijn dochter en zoon hebben elk een eigen tent) Hij kan het dat dan het beste in het gebouw doen met sanitaire voorzieningen denk ik. Het is misschien handig als het zelf lukt. We moeten er thuis maar mee oefenen denk ik. Hij ziet er zelf niet tegenop ook niet echt als ik hem help. Nog 1 vraag waar dient dan die urine indicator voor is dat iets wat de PH waarde aangeeft? wat op deze pagina staat www.123drogisterij.nl/tena-slip-maxi-small-24st">link groetjes.

__________________
Corine
Posts:
Datum:
Permalink   
 
Deze bedoel ik ik krijg die pagina er telkens niet goed in www.123drogisterij.nl/tena-slip-maxi-small-24st">www.123drogisterij.nl/tena-slip-maxi-small-24st

__________________
Member
Status: Offline
Posts: 16
Datum:
Permalink   
 
hallo corine
die gele streep wordt als er in geplast is blauw daaraan kun je zien als die nat is en hoe vol de luier is


__________________
Corine
Posts:
Datum:
Permalink   
 
nou we zijn inmiddels weer terug in Nederland. En hebben een top vakantie gehad echt zeer veel gedaan weer zoals lange wandelingen maken in de bergen daar, kayaken mijn man is wezen ratfen met de oudste zoon van 12 kortom een echte doe vakantie weer. Dan kun je begrijpen dat de kids ook als een blok slapen dan s' avonds. Over die luiers heb ik me wel een beetje zorgen gemaakt van te voren of mijn zoon dat wel ziet zitten maar is gelukkig goed gekomen voordat ik ze in huis haalde heb ik hem hier ook alles laten meelezen om te laten zien dat hij niet de enigste daarmee is. 2 dagen voor vertrek kreeg ik ze binnen en heb ik er savonds meteen 1 bij hem omgedaan hij zij dat ie zich wel een baby voelde maar ik heb hem ook gezecht van maar wat als je nu je nu 2 weken lekker slaapt zonder midden in de nacht te moeten douchen op een camping. of sochtens beddengoed wassen. En heb verteld dat hij goed moet kijken hoe ik hem omdoe bij hem, hoe ik de plakkers vast zet zodat hij het zelf kan doen. De 2e avond kon ie het al bijna zelfstandig. Op vakantie is het ook prima gegaan als hij eraan toe was om te gaan slapen nam hij zelf een toilettas mee uit zijn tent met daarin 1 tena slip en spullen om tanden te poetsen in het gebouw met sanitaire voorzieningen en deed hem zelf om in een wc. Sochtens is het bij ons op vakantie een gewoonte om als we alle 4 wakker zijn om dan buiten aan tafel te ontbijten onze zoon nu ook meteen de eerste ochtend dat hij met een luier onder zijn pyama zit doet ons gezin niet raar over we hebben hem alle 3 vaak genoeg met nat beddengoed zien lopen we hopen dat luiers hem goed helpen. vorig jaar voelde hij zich zoo vies sochtens dat hij eerst moet douchen. Met deze luiers heeft hij niet eens door dat hij nat is sochtens. Ze helpen echt goed, slapen zonder wakker te worden en al wordt de luier nat in zijn slaap hijzelf merkt het sochtens niet. Het afdoen ervan doet hij ook zelf als hij douchen gaat in het gebouw met sanitaire voorzieningen ik heb aleen 1 keer gekeken wat het met die luiers als hij nat is. de urine indicator is inderdaad de meest zichtbare plek of hij nat is ik hat zelf verwacht dat het een vies geel ding zou worden maar ook niet. Bij hem heeft het 3 kleuren beetje geel nog naar groen en vaag blauw dus half nat. Geurtjes zijn er ook niet. Ik heb er toch goed aan gedaan om voor hem luiers te kopen hij vindt ze zelf ook 10x beter als drynites. Hij krijgt zijn rust wel snachts ermee voor hem betekent het toch wel een veilig en vertrouwd gevoel omdat ie geen ongelukjes meer heeft. De rest van de week hat hij er ook geen problemen mee. Nog bedankt voor de tips. Groetjes corine.

__________________
sjoert
Posts:
Datum:
Permalink   
 
Hat jouw zoon daar geen moeite mee dan ? corine ? met echte luiers mijn zoon van 14 plast ook vaak in bed hij draagt daarvoor drynites die we voor hem hebben gekocht dat helpt hem wel maar ze lekken vaak door ik wil mijn zoon graag helpen en zie hier allemaal tips voor incontinentie luiers. Aleen weet ik niet hoe ik dat ga voorstellen aan mijn zoon misschien kwets ik hem daarmee wel. Dat hij zich kinderachtig voelt. Of gewoon kopen en zeggen probeer het gewoon een keer. Het zou ons minder vaak wasgoed opleveren en hij zal beter slapen.

__________________
Corine
Posts:
Datum:
Permalink   
 
Nee de eerste toen ik er een gesprek over begon zag hij het niet zoo zitten nee hij zij het babyachtig te vinden een echte luier in plaats van een drynite. Ik heb ook uitgelegd waarom ik denk dat het voor hem veel beter is. En het gedeelte van droog slapen en er niet midden in de nacht uit moeten om te douchen sprak hem wel aan dus hat ik toch zijn toestemming om ze te kopen en savonds 1 om te doen bij hem. Ik wou ze ook niet aanschaffen als hij het niet goed vindt dan zou het overkomen als een straf misschien. Dat het babyachtig zou zijn was ie ook al snel overheen tena luiers zijn er volwassener uit dan zijn drynites, er staan aleen wat logos van tena op. Ze zijn zelfs zoo goed dat hij me niet kan zeggen of de luier nat is als hij van bed af komt het voelt volgens hem nog net zoo droog als toen hij hem de avond ervoor omdeed maar bij het afdoen is het wel duidelijk dat er wat inzit dat anders zijn bed drijfnat zou maken dus hij is er wel blij mee dat hij weer de controle heeft om weer net zoo droog te kunnen slapen als voordat het probleem van bedplassen begon. Helemaal nu zijn school ook weer is begonnen het betekent goed slapen ik zie ook aan hem dat hij veel fitter wordt. De huisarts adviseerde me dat ik ook minirin kon gebruiken maar daar ben ik niet zo, n voorstander van want ik heb geleerd in mijn opleiding voor de zorg dat minirin een hormoon is en hormonen regelen in je lichaam hoe jij je voelt. Het kan misschien ook de urine productie verminderen maar ik wil niet dat hij down word ofzoo. En voor jouw zoon praat erover zou ik zeggen waarom jij denkt dat het goed voor hem is of laat hem meelezen, Hij is 14 dus overleggen moet kunnen, Misschien kan je ze ook gewoon aanschaffen als hij op een ochtend weer goed nat is dan denkt hij ook wel bij zichzelf de volgende nacht moet ik die tena luiers proberen nooit dwingen dus. Groetjes corine !

__________________
Roos
Posts:
Datum:
Permalink   
 
er is wel een nadeel aan minrin, het kan zorgen voor bijwerkingen, het zijn inderdaad hormonen, maar de urine productie kan omlaag gaan s nachts, met als gevolg dat hij overdag meer urine produceert en de kans is dat hij overdag nat is.

__________________
Corine
Posts:
Datum:
Permalink   
 
Gelukkig heeft hij overdag geen problemen, Hij kan wel ophouden al moeten we wel bijvoorbeeld als we lang reiden met de auto en hij moet plassen snel een benzine pomp zoeken omdat het hem wel moeite kost om lang op te houdem hij kan dan ook niet lang stilzitten hij kan behoorlijk kramp hebben dan maar veel kinderen hebben dat.

__________________
sjoert
Posts:
Datum:
Permalink   
 
ik zal het wel bespreken met hem overdag is het de laatste tijd met een stoere jongen maar als hij hij een beetje aandacht en warmte zoekt dan kan ik alles met hem bepraten, En laatst vertelde hij dat hij wel een erg moet wennen aan zijn nieuwe school en dus stess heeft. Ik denk dat dat bedplassen bij hem ook samenhangt daarmee daarnaast schiet hij echt de lucht in kwa groei ik ben zelf ook 2 meter dus hij zal dat ook kunnen worden. Mischien dat het een bijeenkomst is van het snelle groeien dat bedplassen.


__________________
Pagina%paginanummer%van%totalepagina%  sorted by
Snelle reactie

Log alsjeblieft in om snelle reacties te plaatsen.Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard